Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Το Extacy Radio δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2008, μετά από έρευνα αγοράς και προεργασία αρκετών μηνών.
Η δύναμη και το ακροατήριο του Extacy Radio πολλαπλασιάζεται εάν σκεφτούμε ότι ο σταθμός είναι από τους πρώτους διαδικτυακούς σταθμούς με 24ωρη ροή και ο πρώτος Eλληνικός Καθαρά διαδικτυακός σταθμός με STUDIO για την παραγωγή των εκπομπών του.

Το Extacy Radio δε σταματά να πρωτοπορεί αλλά και να λαμβάνει συνεχώς υπόψη του τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κοινού, αλλά και τις τάσεις της αγοράς.
Πρώτες ραδιοφωνικές μεταδόσεις από τις καινούριες δουλειές των πιο αγαπημένων τραγουδιστών, αποκλειστικές συνεντεύξεις διάσημων καλλιτεχνών αποτελούν μερικές από τις παράλληλες δραστηριότητες του σταθμού.

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του, ο σταθμός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επαφή με το κοινό.

Το πρόγραμμα είναι ζωντανό 24 ώρες το 24ωρο, με παραγωγούς που διαλέγουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες σύμφωνα με τις γνώσεις τους, αλλά και με βάση τις επιθυμίες των ακροατών, αφού έχει επιστρατευθεί κάθε δυνατός τρόπος επικοινωνίας πράγμα που κάνει πιο εύκολη και άμεση την επαφή των ακροατών με τους παραγωγούς του σταθμού: μέσω τηλεφώνου, e-mail, LiveChat.
Διαθέτει οργανωμένες πολυμελείς ομάδες σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Twitter και Instagram.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ακροατής συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα του σταθμού και μετατρέπει το Extacy Radio, σε interactive ραδιόφωνο.
Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στην προσπάθεια μίας ομάδας νέων ατόμων, και τα σημάδια της ανοδικής πορείας είναι εμφανή καθημερινά.

Είμαστε πολύ περήφανοι στο Extacy Radio που δημιουργήσαμε ένα νέο προφίλ μουσικοενημερωτικού σταθμού.
Το Extacy Radio θα συνεχίζει να υπηρετεί τόσο την ενημέρωση των ακροατών του όσο και την καλή ελληνική μουσική,μεταδίδοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες ζωντανά 24 ώρες το 24ωρο.

Συντονιστείτε, λοιπόν, και αφήστε τα άλλα επάνω μας…..