Κορονοϊός – Εκνευρισμένος ο Παπαδόπουλος: Τι απάντησε για το τηλεοπτικό σποτ και την… αμοιβή!

0
152

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει.

Ο παρουσιαστής έχει κάνει το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό spot για το «Μένουμε σπίτι» και σίγουρα δεν είναι λίγοι εκείνοι που «πείστηκαν» για τη σοβαρότητα της κατάστασης αφού είδαν το spot με το αγαπημένο τους τηλεοπτικό πρόσωπο να πρωταγωνιστεί και να τους δίνει συμβουλές προστασίας.

Ωστόσο δεν ήταν και λίγοι εκείνοι, οι οποίοι έκαναν κριτική σχετικά με το ποσό που μπορεί να πήρε ο ηθοποιός και παρουσιαστής για να κάνει το spot.

Όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά του κι εκείνος παρά το γεγονός ότι δεν είναι φαν των social μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει.

Δείτε τι απάντησε στη Gallery:

papadopoulos-1.jpg
01
Σπύρος Παπαδόπουλος: Η αποστομωτική απάντηση στους «φίλους» για το τηλεοπτικό spot και την υποτιθέμενη αμοιβή
  • Για μια ακόμη φορά ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει.
  • Ο παρουσιαστής έχει κάνει το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό spot για το «Μένουμε σπίτι» και σίγουρα δεν είναι λίγοι εκείνοι που «πείστηκαν» για τη σοβαρότητα της κατάστασης αφού είδαν το spot με το αγαπημένο τους τηλεοπτικό πρόσωπο να πρωταγωνιστεί και να τους δίνει συμβουλές προστασίας.
  • Ωστόσο δεν ήταν και λίγοι εκείνοι, οι οποίοι έκαναν κριτική σχετικά με το ποσό που μπορεί να πήρε ο ηθοποιός και παρουσιαστής για να κάνει το spot. Όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά του κι εκείνος παρά το γεγονός ότι δεν είναι φαν των social μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει

Πηγή gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here