Στη φυλακή 34χρονος στη Λευκωσία. Ξυλοφόρτωσε δημόσια τον 6χρονο γιο του

0
164

Ένα λάθος του ανήλικου ήταν η αφορμή ο πατέρας του να τον ξυλοφορτώσει δημόσια σε περιοχή της Λευκωσίας – Αυτόπτης μάρτυρας κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία – Ο 34χρονος πατέρας «παραδέχθηκε» ότι το μοναδικό λάθος του ήταν… πως η πράξη του έγινε σε δημόσιο χώρο

Στις Κεντρικές Φυλακές για περίοδο τριών μηνών θα βρίσκεται από σήμερα, 34χρονος Σύρος ο οποίος είχε ξυλοφορτώσει κατά το έτος 2017, το 6χρονο παιδί του.

Το θλιβερό περιστατικό ήρθε στο φως όταν γυναίκα που εργαζόταν στην περιοχή έγινε αυτόπτης μάρτυρας βλέποντας τον 6χρονο να δέχεται χτυπήματα από τα χέρια του ίδιου του πατέρα του.

Ο 34χρονος σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ξυλοφόρτωσε το παιδί του όταν αυτό εισήλθε άθελα του εντός του δρόμου. Τότε ο πατέρας, κρατώντας το δεύτερο παιδί στην αγκαλιά του -πρόκειται για βρέφος- άρχισε να χτυπά βάναυσα τον 6χρονο. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ο 34χρονος άφησε το βρέφος στο έδαφος για να συνεχίσει να κακοποιεί το μικρό αγοράκι.

Το όλο συμβάν είδε από το παράθυρο της δουλειά της, η γυναίκα που εργαζόταν στην περιοχή. Αφού είδε τα όσα εφιαλτικά έζησε ο ανήλικος, κατέβηκε από το κτίριο και ακολουθήσε τον πατέρα για να δει που διαμένει.

Αμέσως μετά ειδοποίησε την Αστυνομία και ο πατέρας συνελήφθη για κακοποίηση ανήλικου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό αλλά στο δικαστήριο υποστήριξε πως λάθος του ήταν μόνο… ότι τον χτύπησε σε δημόσιο χώρο. Να σημειώσουμε πως το παιδάκι έφερε μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Το Δικαστήριο Λευκωσίας σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία, αποφάσισε σήμερα όπως ο 34χρονος πατέρας καταδικαστεί σε τρεις μήνες φυλάκιση για την κατηγορία της πραγματικής σωματικής βλάβης.

Να σημειώσουμε πως ο 34χρονος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.