Όπως κάθε Σεπτέμβρη έτσι και φέτος η Θεσσαλονίκη θα κινείται στους ρυθμούς της Διεθνούς Έκθεσης. Η φετινή 83η ΔΕΘ ανοίγει τις πύλες της στις 8 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Τιμώμενη χώρα για φέτος θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ που «συστήνονται» για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο της 83η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθούν πλήθος μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών με χαρακτηριστικό μότο της φετινής διοργάνωσης «Κάθε μέρα και μια συναυλία».

Κάθε βράδυ στις 21:30 στη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ αγαπημένοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα δίνουν το «παρών» σε μία μεγάλη γιορτή.

Πρόγραμμα Συναυλιών της 83ης ΔΕΘ:

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου: «Μέλιsses» και Βασίλη Καρρά
Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου: Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος
Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου: Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα και Μίλτος Πασχαλίδης – μουσικό αφιέρωμα στο μουσικοσυνθέτη Μάριο Τόκα.
Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου: Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Σταύρος Ξαρχάκος
Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου: Κωνσταντίνος Αργυρός,
Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου: Άννα Βίσση και
«Onirama»
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου: Ελένης Φουρέιρα
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου: «The Blues Brothers Approved Show»


Για ακόμα μία χρονιά το Extacy Radio θα βρίσκεται στα Backstage της μουσικής σκηνής για αποκλειστικές συνεντεύξεις, φωτογραφίες και πολλά βίντεο για όλους τους ακροατές μας ! Το Extacy Radio και οι μουσικοί παραγωγοί του, σας εύχονται καλή διασκέδαση και να απολαύσετε τα μουσικά δρώμενα της Δ.Ε.Θ.

Το Extacy Radio δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2008, μετά από έρευνα αγοράς και προεργασία αρκετών μηνών. Η δύναμη και το ακροατήριο του Extacy Radio πολλαπλασιάζεται εάν σκεφτούμε ότι ο σταθμός είναι από τους πρώτους διαδικτυακούς σταθμούς με 24ωρη ροή και ο πρώτος Ελληνικός Καθαρά διαδικτυακός σταθμός με STUDIO για την παραγωγή των εκπομπών του.