Εκείνη Ζυγός, με μια δυναμική αλλά και ρομαντική προσωπικότητα, δοκίμασε να ανοίξει τα φτερά της στις ΗΠΑ σε μια μάλλον δύσκολη αστρολογική συγκυρία για την ίδια, ωστόσο, η εμπειρία που αποκόμισε θα της φανεί πολύ χρήσιμη στην συνέχεια. Φαίνεται, μάλιστα, να αφήνει πίσω της ό,τι την πίκρανε και το εγγύς μέλλον δείχνει πλέον λαμπρό!

Εν τούτοις, το πιο δύσκολο από αυτά που συνέβησαν στη ζωή της πρόσφατα ήταν ο χωρισμός της με τον Πάνο Βλάχο, κάτι που σφραγίστηκε με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω, αφού ο πλανήτης των περιορισμών «κάθισε» πάνω στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον γενέθλιο χάρτη της, σημαίνοντας το… τέλος ενός ονείρου!

Από την άλλη πλευρά, ο «άτακτος» Πάνος που είναι Ιχθύς, με μια μάλλον καλά κρυμμένη παθιασμένη φύση, λέει τα καλύτερα για την  Ιωάννα, αν όμως κρίνουμε από τον γενέθλιο χάρτη του, μάλλον θαμπώθηκε από τα φώτα του L.A και την έκανε την… κουτσουκέλα του, εξ ου και το «άτακτος», άσχετα αν τώρα υποφέρει και πονά!

Εξ άλλου, ένας άντρας με σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στον Κριό και την Σελήνη στον Σκορπιό δε θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς κι όσους «όρκους» αιώνιας πίστης κι αν δώσει, πάντα θα τον καταβάλλει το «μικρόβιο» της απιστίας!

Λέτε να την πείσει τελικά να  επιστρέψει στην αγκαλιά του; Μακάρι για τον ίδιο αλλά εδώ είναι που ισχύει η γνωστή παροιμία «πολλές φορές πάει η στάμνα στην βρύση αλλά μια φορά σπάει»!

Το Extacy Radio δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2008, μετά από έρευνα αγοράς και προεργασία αρκετών μηνών. Η δύναμη και το ακροατήριο του Extacy Radio πολλαπλασιάζεται εάν σκεφτούμε ότι ο σταθμός είναι από τους πρώτους διαδικτυακούς σταθμούς με 24ωρη ροή και ο πρώτος Ελληνικός Καθαρά διαδικτυακός σταθμός με STUDIO για την παραγωγή των εκπομπών του.