ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Θωμάς Σαμπάχης
Πρόεδρος/Ιδιοκτήτης/Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Κώστας Ρωμανίδης
Διευθυντής/Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Είναι ο μεγάλος της παρέας μας. Έκανε ραδιόφωνο από τα 17 του χρόνια. Τότε που το ραδιόφωνο δούλευε με ατμό. Λατρεύει την οργάνωση και τον επαγγελματισμό. Κάπου κάπου μας μαλώνει κιόλας. Μα είναι δίκαιος. Στην δίωρη καθημερινή του εκπομπή "Ελληνικά με 1000", μπορείς να ακούσεις τα πάντα, από ενημέρωση, μέχρι τα ζώδια, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Είναι ο Godfather του σταθμού μας.
Γιάννης Ρέμπελος
Υποδιευθυντής/Υπεύθυνος Προγράμματος και παραγωγών/Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Αργύρης Δαουτόπουλος
Τεχνικός Διευθυντής/Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Ο Αργύρης Δαουτόπουλος, γεννημένος μήνα Ιανουάριο, καθαρός Αιγόκερος, είναι αγαπούλης αλλά και σοβαρός. Τον διακατέχει μία δόση τρέλας, υπερβολική θα λέγαμε, αλλά είναι πάνω απ'όλα εργατικός. Οι φίλοι του λένε τα καλύτερα λόγια για εκείνον όταν δεν είναι σε σχέση. Του αρέσουν τα ταξίδια αλλά και η ησυχία. Δώστε του ένα αμάξι με γεμάτο ντεπόζιτο και αφήστε τον να πάρει τους δρόμους...
Δημήτρης Γουλιός
Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Ο Δημήτρης Γουλιός γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Περιστερά του δήμου Θέρμης. Γνήσιο τέκνο χωριού, με αγάπη στην φύση, ασχολείται με τον εθελοντισμό, τη μελέτη της φωτογραφίας και την αρθρογραφία. Κάθε στιγμή έχει την σημασία της και κάθε Κυριακή έχει την γειτονιά της. Έτσι κάθε Κυριακή στις 16.00 τον ακούτε στην "Κυριακή της Γειτονιάς" φυσικά στον Extacy Radio παρέα με τους ραδιοφωνικούς γείτονες και δημοσιογράφους Ιωάννα Λέφα, Αναστασία Παππά και Βασίλη Λυχριδά.
Αναστασία Παππά
Ραδιοφωνική Παραγωγός
Η Αναστασία Παππά, γεννημένη μήνα Νοέμβρη, είναι δικαιολογημένα μελαγχολική και συνάμα ονειροπόλα. Όντας ρομαντική ψυχή, λατρεύει τα ταξίδια αφού ανοίγουν το μυαλό του ανθρώπου λέει. Δε θα μπορούσε να μείνει στο ίδιο σημείο άλλωστε γιατί η ανία θα τη σκότωνε. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα καθώς μόνο στη δημοσιογραφία θα μπορούσε να χωρέσει η προσωπικότητα της. Αυτοί που την ξέρουν την παρομοιάζουν με άβυσσο απέραντη δηλαδή και σκοτεινή μα ταυτόχρονα γοητευτική.
Ιωάννα Λέφα
Ραδιοφωνική Παραγωγός
Η Ιωάννα Λέφα είναι 21 ετών και φοιτήτρια του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι μισή Ιταλίδα, από την πόλη της Σιένα. Αγαπάει την καλή μουσική, τις ξένες γλώσσες και ασχολείται με τους Latin χορούς.
Βασίλης Λυχριδάς
Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Ο Βασίλης Λυχριδάς γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Αγαπά την ελληνική μουσική τα ταξίδια και την παρέα. Τον λες και ClubTraveller. Παρέα με την Ιωάννα Λέφα την Αναστασία Παππά και τον Δημήτριο Γουλιό κάθε Κυριακή στις 16.00 σας περιμένουν στην γειτονιά τους εδώ στο extacyradio.gr
Χρήστος Σπαϊας
Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Βάνα Δημούδη
Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Στράτος Λούβαρης
Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Μαργαρίτα Κονόμη
Τμήμα Παραγωγής
Εύα Αλαμάνου
Ραδιοφωνική Παραγωγός